Over Oaktree

Oaktree bestaat sinds 2003, toen nog een One-Stop-Shop onder een andere naam. Sinds 2008 bieden we als Oaktree Enterprise IT-oplossingen voor middelgrote organisaties en overheden.

Wij ontwerpen alle mogelijke IT-oplossingen, precies aangepast aan uw organisatie. Wij hebben ook ervaring op operationeel niveau, zowel technisch als bestuurlijk.

Oaktree is een gespecialiseerde effectieve organisatie die juist middelgrote organisaties op een uitstekende manier kan bedienen. Wij onderscheiden ons met onze focus op middelgrote organisaties. Onze concurrenten bedenken steeds oplossingen die soms goed werken voor een groot bedrijf, maar te ingewikkeld en te duur zijn voor een middelgroot bedrijf.

De specialisten van Oaktree met een breed scala aan technisch specifieke knowhow staan middelgrote organisaties en overheden bij op de belangrijkste waarden van IT binnen een onderneming; het beheersen van bedrijfsrisico’s door middel van een goed ingerichte IT-huishouding. Tevens bieden wij uitstekende nazorg.

Visie

Wij komen tot een optimale IT-architectuur door onze kennis en ervaring en de juiste inleving op het gebied van de inrichting van IT binnen uw onderneming. Zowel op inhoudelijk gebied als op het niveau van organisatie en kosteneffectiviteit, kunnen wij in een hechte samenwerking met u, bestaande bedrijfsrisico’s met behulp van IT-ondersteuning beheersen. Oaktree treedt op als een “trusted advisor” om zo met elkaar te streven naar de meest optimale oplossing op basis van uw werkelijke behoefte als klant.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

CONTACT

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.